AGC lanceert nieuwe website en video voor zijn assortiment brandwerende Pyrobel-producten

Artikel delen

De nieuwe website en video van Pyrobel presenteert op een samenhangende en moderne wijze de brandwerende beglazing van AGC.

Uitgebreide website met belangrijke informatie!

De nieuwe website presenteert het brede aanbod Pyrobel-oplossingen met een brandwerendheidsduur van 15 tot 180 minuten: snijdbaar Pyrobel en Pyrobelite, Pyrobel-T voor extra grote formaten en Pyropane.

Tevens biedt de website een uitgebreide bron voor technische informatie: wet- en regelgeving, CE-markering, brandwerendheidstests en -beoordelingen, informatie over opslag en hantering van producten en nog veel meer.

Gebruiksvriendelijke productkiezer

De website biedt nog steeds de veel gewaardeerde en eenvoudig te bedienen productkiezer – een tool die gebruikers de juiste oplossing helpt te vinden voor hun projecten, op basis van belangrijke criteria zoals gewenste productprestaties, brandwerendheidsduur, type/merk kozijn enz. Ook biedt de website fraaie, in het oog springende foto’s van projecten waarin Pyrobel-producten met succes zijn verwerkt en waar ze zorgen voor veiligheid en buitengewone esthetiek.

Bekijk de nieuwe website en oordeel zelf: www.agc-pyrobel.com.

Nieuwe video, Pyrobel by AGC

Deze mooie video laat zien hoe Pyrobel wordt gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Ontdek hoe Pyrobel klanten wereldwijd ondersteunt met meer dan 40 jaar technische expertise in brandtesten en certificering. Kom meer te weten over brandclassificaties: E, EW en EI en laat u inspireren door onze referentieprojecten.
Bekijk deze video om te ontdekken hoe u met Pyrobel brandwerend glas een mooiere en veiligere wereld kunt bouwen!
AGC, uw dromen, onze uitdaging!