Gemaakt voor duurzaamheid

Artikel delen

Dankzij jaren van research & development en veelvuldige toepassingen in testcentra wereldwijd, heeft Bosch Carbide Technologie ontwikkeld. Carbide technologie mixt een unieke formule van Wolfraamcarbide, één van de hardste materialen, met Power Tool Accessoires.

Sinds decennia, heeft Bosch zich sterk gefocust op de ontwikkeling van carbide technologie. Dat heeft een aantal specifiieke producten opgeleverd. Zo is Bosch naar eigen zeggen de enige accessoireproductent die in-huis carbide poeders en poeder mixen maakt. En is het een van de weinige bedrijven die kleine carbide tanden kunnen produceren en verankeren. De producten zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals zagen en boren in zowel hout, beton als staal. En het harde materiaal zorgt ervoor dat de producten langer en beter te gebruiken zijn, en daarmee duurzaam.

Bosch Professional
www.bosch-professional.com/gb/en/carbide