1 merk – 4 aansluitingen, waarom?

Artikel delen

Qblades levert top-kwaliteit zaagbladen voor alle multitools. Multitool zaagbladen zijn in 4 verschillende aansluitingen verkrijgbaar. Kies je voor gemak met de nieuwe Starlock aansluiting (SL) of gebruik je de huidige universele (UN), Supercut (SC) of DeWalt (DW) aansluiting. Alle Qblades zaagbladen zijn gemaakt van het beste uitgangsmateriaal en zijn aantrekkelijk geprijsd. Kortom, meer zaagmeters voor je geld!

De UN, SC en DW aansluitingen worden al jaren verkocht, maar een aantal merken leveren nu alleen nog Starlock zaagbladen.

Met de introductie van Starlock kwam er niet alleen een handige innovatie op de markt, maar ook een stuk verwarring. De Starlock is een gepatenteerd systeem met als grootste voordeel dat er snel gewisseld kan worden. Dit nieuwe systeem is wel duurder, niet bij de aanschaf van een machine, maar vooral bij de zaagbladen en accessoires. De verwarring ontstaat omdat de Starlock zaagbladen ook deels op de oude machines passen. Als gebruiker heb je dan snel te maken met een duurder zaagblad zonder extra voordeel, als je geen Starlock-machine hebt of wilt aanschaffen.

Hier onderscheidt Qblades zich van de andere merken en levert top-kwaliteit zaagbladen in alle aansluitingen. Ons advies: Heb je geen Starlock machine – gebruik dan ook geen Starlock zaagbladen. Hierdoor kun je flink kosten besparen.
Daarom is Qblades “De keus van de vakman”

www.qblades.com