Hoogwaardige en duurzame isolatie ook biobased

Artikel delen

BZW Holland is de Nederlandse distributeur van ATI Isolatiefolie en sinds kort ook van de grasvezelisolatiepanelen van Gramitherm. De onderneming staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten en uitstekende service. De folies en de panelen van BZW Holland worden uitsluitend geleverd via de professionele bouwmaterialenhandel.

Nieuw in het assortiment van BZW Holland zijn de Gramitherm Isolatiepanelen. Grassoorten die niet gebruikt kunnen worden als veevoer, vormen momenteel een restproduct. Deze grasvezels verwerkt Gramitherm tot isolatiepanelen. Het resultaat is een product waarmee BZW Holland tegemoetkomt aan de verwachtingen van de toekomst. De grasvezelpanelen van Gramitherm hebben een CO2-positieve balans en zijn uiterst geschikt als biobased isolatiemateriaal voor (binnenzijde)dak, vloer en tussenwanden.

Daarnaast is BZW Holland leverancier van dunne ATI Isolatiefolie. ATI Isolatiefolie reflecteert koud naar koud en warm naar warm – met optimaal warmtebehoud als duurzaam resultaat. Het materiaal onderscheidt zich verder in onder ander ruimtebesparing. ATI Isolatiemateriaal wordt aangeboden in 3 varianten:

1. ATI PRO: een multilaag isolatiefolie met een damp-open eigenschap. Perfect voor gebruik bij renovatie en na-isoleren. Geschikte locatie: monumentale panden, woningen en kantoren, voor zowel dak als gevel en vloer.

2. ATI 150+: een dunne isolatiefolie met een zuivere aluminium laag aan twee zijden voor de perfecte geleiding van warmte en koud. Perfect voor gebruik bij na-isoleren van locaties met een dubbele luchtspouw. Geschikte locatie: garages, voorzetwanden, zolders en bijvoorbeeld vloeren.

3. De ATI PRO BARDAGE: een meerlaagse, dampdichte isolatie folie, die in zijn volle dikte slechts 80 mm dik is. Vanwege de goede Rd-waarde (boven 3,5) komt ATI PRO BARDAGE in aanmerking voor energiebesparingssubsidie (SEEH). Geschikte locatie: op dak, gevel en vloer in nieuwbouw- of oudbouwconstructies.

BZW Holland
bzwholland.nl