Tweede Kennis- en Reparatiecentrum Makita

Artikel delen

Als leverancier van elektrisch gereedschap voor bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak hecht Makita veel waarde aan een goede serviceverlening. Daarom is in Woerden een tweede Kennis- en Reparatiecentrum geopend. Het heeft een enorme showroom, waarin het gehele assortiment van Makita is uitgestald.

Eindgebruikers met aankoopplannen, die elektrisch gereedschap graag eerst willen zien én het liefst ook testen, zijn op afspraak in het nieuwe Kennis- en Reparatiecentrum van Makita in Woerden van harte welkom, alleen of samen met hun dealer.

In de grote showroom aan de Straat van Gibraltar in Woerden vinden dealers en hun klanten gereedschappen en machines voor de bouw, industrie en tuin & park sector, plus stofzuigers en een veelheid aan accessoires en verbruiksartikelen (denk aan boren, slijpschijven en zaagbladen). Zo’n heel breed en diep assortiment is praktisch gesproken té omvangrijk om bij een lokale dealer tentoon te stellen. Het Kenniscentrum is uitsluitend op afspraak geopend.

Inzet op kennis delen

Eindgebruikers met aankoopplannen, die de apparaten en machines graag eerst willen zien én het liefst ook testen, zijn in Woerden van harte welkom, alleen of samen met hun dealer. Adviseurs laten graag zien wat allemaal mogelijk is en assisteren bij het testen. Zakelijke gebruikers kunnen dan een gefundeerde beslissing nemen over grotere aankopen of bij merkkeuzes.
Goede serviceverlening omvat ook de after sales. Daarom heeft Makita bij de Kenniscentra in Eindhoven en Woerden ook een Reparatiecentrum ingericht, met dien verstande, dat in Woerden geen brandstofmachines worden gerepareerd. Voor dealers uit de regio is het Reparatiecentrum dé plek om namens hun klanten te repareren gereedschappen af te geven. Er is voor hen een speciale ingang. Monteurs zijn altijd aanwezig. Die kunnen eenvoudige reparaties ter plekke verrichten. Handig als het een keer sneller dan snel moet.

Voor dealers uit de regio is het Reparatiecentrum van Makita in Woerden dé plek om voor klanten te repareren gereedschappen af te geven. Er zijn altijd monteurs aanwezig en die verrichten eenvoudige reparaties ter plekke.

Trainingen

Ook het personeel van lokale dealers moet altijd over de meest actuele kennis beschikken. Daarom worden speciaal voor de adviseurs, verkopers en andere essentiële medewerkers, zoals monteurs, regelmatige trainingsbijeenkomsten gehouden. Omdat alle materiaal én de mogelijkheid om te testen in het Kenniscentrum aanwezig is, worden de trainingen alleen in Eindhoven en Woerden gehouden.