Nieuwe ‘encyclopedie’ voor werkkleding 2021 verschenen

Artikel delen

Net als voorgaande jaren is de Blåkläder catalogus een echte encyclopedie voor werkkleding. Zoals altijd richt Blåkläder zich op zijn kernwaarden: kwaliteit, functionaliteit, design en duurzaamheid. De werkkleding is gemaakt voor alle professionals die aan onze maatschappij bouwen – nu en in de komende jaren.

catalogusDe catalogus van dit jaar bevat betrouwbare klassiekers, geüpdatete favorieten en nieuwigheden, zonder ook maar enig compromis te maken op het gebied van functie, duurzaamheid, design en draagcomfort.

Zo wordt de investering door Blåkläder in hoogwaardige, comfortabele en letselpreventieve veiligheidsschoenen voortgezet met tien nieuwe modellen. Daarnaast worden in 2021 de inherent vlamvertragende shellkledingstukken (jassen en broeken) aangeboden, die zowel wind- als waterdicht zijn, iets waar veel vraag naar is.

Veel van Blåkläder’s kledingstukken zijn verkrijgbaar in een zachte en flexibele stretch. Er kan gekozen worden tussen stretchpanelen, 2-weg stretch of 4-weg stretch voor ongeëvenaard comfort. Bovendien wordt de STRETCH-IT collectie uitgebreid met service- en schildersbroeken in 4-weg stretch voor zowel dames als heren.

In het assortiment van Blåkläder zijn ook werkbroeken opgenomen voor vrouwen die in aan gevaren blootgestelde omgevingen werken. De nieuwe broek is inherent vlamvertragend en heeft stretchpanelen voor meer comfort.

Tenslotte blijft het assortiment werkhandschoenen van Blåkläder gestaag groeien en bet bedrijf beschikt inmiddels over een breed assortiment. Of het nu gaat om precisiewerk of zwaar werk, Blåkläder biedt u waarschijnlijk de juiste handschoen.

Blåkläder
www.blaklader.com