Voorraad en plastic-vrije verpakkingen, een bewuste keuze

Artikel delen

Schaarste van materialen en producten komen we nu overal tegen en is een grote uitdaging voor de hele bouwsector, of het nu gaat om bouwmaterialen of gereedschappen. Qblades heeft altijd geïnvesteerd in een ruime voorraad en is overgestapt op plastic-vrije verpakkingen, daar kan nu iedereen van profiteren.

verpakking

Overal zie je producten duurder worden of zijn zelfs helemaal niet meer beschikbaar. Transport, brandstof, uitgangsmateriaal, alles wordt duurder en de klant betaalt de rekening of staat met lege handen op de klus. Als merk hebben wij altijd ingezet op beschikbaarheid om schommelingen in de vraag op te kunnen vangen. Zelfs in tijden van schaarste kunnen we het complete assortiment snel uit voorraad leveren!

Alle zaagbladen worden geleverd in 100% plastic-vrije verpakkingen. Op deze manier nemen we als merk onze verantwoordelijkheid voor een beter milieu. Daarnaast is het hersluitbare doosje gebruiksvriendelijk en voorzien van duidelijke productinformatie. Kortom, een voordeel voor alle gebruikers.

Qua beschikbaarheid en verpakkingen onderscheidt Qblades zich van andere merken en levert topkwaliteit zaagbladen in alle aansluitingen. Daarom is Qblades ‘De keus van de vakman’. Voor het gehele assortiment geldt: altijd 10 + 1 gratis! Verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Qblades
www.qblades.com