Accessoires ladders en trappen vergemakkelijken uw werk aanzienlijk

Artikel delen

“Maak van je ladder en trap met speciale accessoires de meest complete uitvoering, zodat je allround aan het werk kunt,” adviseert Mischa Bos, sales manager bij Solide en DAS ladders. “Want je werkt zoveel makkelijker en efficiënter als voor één of meer van dergelijke accessoires kiest, van materiaalplatform tot gereedschapsbakje, van nokhaak tot scharniervoeten en van dakgootleuning tot schildershaak.”

ladder accessoireNiet alleen in het assortiment en kwaliteit onderscheiden de ladders van Solide en DAS zich binnen het aanbod in Nederland, juist ook in de praktische voordelen. Mischa Bos: “Wij denken mee in breed toepasbare en betaalbare oplossingen de vakman. Wij willen dat een trap of ladder het beste hulpmiddel is, denk aan het werk van glazenwassers, schilders, bouwvakkers, dakwerkers en elektriciens en andere beroepen. Overigens bieden wij ook die betrouwbare, veilige steiger als een ladder of trap niet de juiste tool is.”

De accessoires die voor de ladders van Solide en DAS:

 • Telescopische ladderafstandhouder
 • Voetbank
 • Stellinghaak
 • Nokhaak
 • Ladderlimb
 • Scharniervoetjes
 • Stabiliteitsbalk
 • Gereedschapsbakje
 • Dakgootleuning
 • Materiaalplatform
 • Verende wielen voor trapladder
 • Klapbare of vaste beugel
 • Schildershaak

Solide en DAS bieden hoogwaardige producten. Zo is de DAS-felsverbinding® de referentie in de sector en garandeert een sterke en duurzame ladder. De producten van Solide en DAS beschikken tevens over een veelheid aan praktische eigenschappen en zijn perfect afgewerkt: tijdens het productieproces worden de industriële ladders, trappen en andere constructies afgewerkt met een transparante polyester coating. Alle producten van Solide worden voorzien van een PU-coating. “Onbehandeld aluminium geeft zwart af, maar de beschermlaag zorgt ervoor dat de gebruiker geen zwarte handen meer heeft.”

Solide N.V.
www.solide.com

DAS
www.dasladders.be