Korte werkbroek om zomerhitte te trotseren

Artikel delen

De korte werkbroek Force Broxton Cargo van Carhartt is een luchtige, lichtgewicht short met ultiem draagcomfort. Dat is te danken aan de ademende, FastDry® stretch ripstop stof. Ideaal voor warme, zomerse dagen. De cargostyle werkbroek biedt veel bewegingsvrijheid en opbergmogelijkheden.

broekDe Force Broxton heeft twee schuine steekzakken, twee grote cargozaken voor gereedschap, verstevigde achterzakken en een duimstokzak. Deze goeddoordachte functies maken van deze short een ideale zomerwerkbroek. En onverslijtbaar dankzij de robuuste Rugged Flex technologie en de driedubbel gestikte hoofdnaden.

Ook nieuw in de Force-collectie van Carhartt is het vlek- en zweetbestendige Poloshirt Delmont. Het is gemaakt van ademende, sneldrogende stof voor extra comfort terwijl je keihard werkt. De Force®
FastDry® stof heeft antimicrobiële eigenschappen en dankzij de Stain Breaker® technologie is het vlekbestendig. Het herenpoloshirt met korte mouwen draagt erg prettig en geeft veel bewegingsvrijheid.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Carhartt
www.carhartt.com.