Stevige stretchjeans voor op de steigers

Artikel delen

De nieuwe jeans van Carhartt is ijzersterk en onverslijtbaar. Een broek waarmee je elke dag keihard kunt werken maar die je ook in je vrije tijd draagt. De Carhartt Rugged Flex® Low Rise Relaxed Fit 5-Pocket Tapered Jeans is uitgevoerd in een zware kwaliteit stretchdenim.

De nieuwe jeans heeft een band die onder de taille valt en een toelopende pijp die over de schoenen valt. De ruime pasvorm geeft veel bewegingsvrijheid en is ontworpen om optimaal te kunnen bewegen. Hiermee klim je zo de steigers op en kun je zonder problemen hurken en knielen. Dat is het voordeel van stretchy Rugged Flex® denim.

Feedback harde werkers

De Carhartt Rugged Flex® Jeans is niet zomaar een spijkerbroek. De ontwerpers hebben zich gebaseerd op de feedback van harde werkers die veel eisen van hun werkkleding. Hij is zeer robuust en gemaakt om lang mee te gaan. Dat is te danken aan de slijtvaste denim, driedubbel gestikte hoofdnaden en verstevigde achterzakken. Verder heeft de broek versterkte, op de naad genaaide riemlussen, twee voorzakken, een muntvakje in rechtervoorzak en het Carhartt-label op de achterzak.

Geïnspireerd door de spoorwegmonteurs maakt Hamilton Carhartt in 1889 al zijn eerste overalls. Sindsdien zijn er veel nieuwe materialen en technologieën toegevoegd. De doelstelling van het merk is na 132 jaar onveranderd: luister naar de klant en bied mensen die met hun handen werken de beste werkkleding die beschermt van top tot teen.

Informatie

De Carhartt Rugged Flex® Low Rise Relaxed Fit 5-Pocket Tapered Jeans is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops, in de kleuren Arcadia en Canyon. Adviesprijs € 59,95.

Carhartt
www.carhartt.com
.