Allround tegellijm voor iedere klus

Artikel delen

De soorten tegels en hun formaten zijn steeds uiteenlopender. Dan is het niet ideaal om voor iedere klus een andere soort lijm te gebruiken. Een allround tegelzetter werkt daarom graag met lichtgewicht tegellijm die voor zoveel mogelijk klussen kan worden ingezet. En wat is er dan prettiger als een lijm ook nog eens gebruikt kan worden voor zowel de vloer als de wand en waarmee zelfs het grootste formaat tegel moeiteloos op zijn plek blijft zitten?

Codex, een merk van Uzin Utz, ontwikkelde zo’n allround tegellijm, de codex POWER CX 7. Het is een dunbedmortel met speciale lichtgewicht vulstoffen die makkelijk en in praktisch alle situaties te verwerken is. Na het mengen met water ontstaat een uiterst smeuïge maar toch standvaste mortel, waarmee zowel een dunbed, middenbed als een vloeibed – tot wel 10 millimeter – te realiseren is. Daarnaast is de POWER CX 7 ook watervast en vorstbestendig, waardoor deze ook prima buiten gebruikt kan worden.

De klussen van een tegelzetter mogen per dag variëren, de te gebruiken lijm hoeft dus niet steeds te verschillen. De codex POWER CX 7 is krachtig in prestaties, licht in gewicht en een echte allrounder.

Codex
www.codex-x.com