Warme werkjas met Wind Fighter technologie

Artikel delen

Het Super Dux Sherpa Active Jack van Carhartt met Wind Fighter technologie houdt de wind optimaal tegen. Het weert lichte regen en heeft een sherpa-voering voor extra warmte. Speciaal gemaakt voor hardwerkende mensen die altijd doorgaan en tijdens het werk de elementen moeten trotseren.

De superduckstof van deze jas is 35% lichter dan traditioneel duck materiaal. Het 3M Thinsulate™ zorgt daarnaast voor extra warmte. Het nylon is ook sterker dan normaal waardoor het de nodige duurzaamheid en comfort levert voor de dagen dat je in de weer bent.

Technisch werkjack: sterk, warm en licht van gewicht

Elke jas in de nieuwe Super Dux collectie is voorzien van Carhartt’s Rugged Flex-, Rain Defender- en Wind Fighter technologie. Hierdoor kun je optimaal bewegen en ben je extra beschermd tegen de elementen. Dit herenjack zet de Carhartt-traditie voort door technische outdooreigenschappen toe te voegen aan het klassieke, actieve werkjack. Het resultaat is een sterkere, warmere en lichtere jas.
Super Dux werd in 1930 geïntroduceerd en is in de loop der tijd doorontwikkeld door Carhartt. De collectie bevatte toentertijd een verscheidenheid aan waterafstotende items voor zowel jagers als vissers. Tegenwoordig is de technische uitrusting ideaal voor buitenwerkers en actieve outdoormensen als vissers, hikers en kampeerders.

‘Carhartt ontwikkelt al sinds 1930 outdooruitrusting voor hardwerkende mensen’, aldus Alex Guerrero, Senior Vice President, General Manager, Global Product bij Carhartt. ‘Met onze bijgewerkte Super Dux-lijn krijgen consumenten een unieke combinatie van stof en functies die veelzijdigheid en functionaliteit voor buiten bieden, gebaseerd op de duurzaamheid die ze van ons merk verwachten’.

Informatie

Het Carhartt Super Dux Relaxed Fit Sherpa-lined Active Jack is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. In de kleuren Black en Coffee. Adviesprijs € 169,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.
De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Carhartt
www.carhartt.com