Lichtgewicht S3 veiligheidsschoen: Carhartt Jefferson Rugged Flex S3 veiligheidsschoen voor heren

Artikel delen

De nieuwe Jefferson S3 veiligheidsschoen van Carhartt is een all-wheather schoen met veel comfort. Hij is waterafstotend en uitgevoerd met een aluminium veiligheidsneus. Voor een S3 schoen is hij bovendien erg licht van gewicht (600 gram, maat 42).

Lichtgewicht S3 veiligheidsschoen

De schoenen zitten erg comfortabel en zijn gemaakt van gerecycled microfiber en Cordura mesh bovenmateriaal. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk. Ook hierin zijn gerecyclede componenten verwerkt.

Je voeten in optimale conditie

Lichtgewicht S3 veiligheidsschoenAls je veel staand werk verricht gedurende de werkdag zetten je voeten soms wat uit. Carhartt heeft de pasvorm daarom zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Dankzij het flexibele ontwerp in combinatie met het lichte gewicht van de Jefferson loopt hij fantastisch. Je voeten blijven in optimale conditie, al werk je dag en nacht. Daarom is het een schoen die je ook in je vrije tijd draagt.

De Jefferson Rugged Flex werkschoen is waterafstotend en zeer ademend. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De PU buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie, is antistatisch en ook warmte- en oliebestendig.

Informatie

De Carhartt Jefferson Rugged Flex S3 Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.comKlik hier voor de algemene video over Carhartt werkschoenen.

veiligheidsschoen

Over Carhartt

zool veiligheidsschoenCarhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.