Wil jij ook een Carhartt S3 veiligheidsschoen testen?

Artikel delen

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook de Carhartt Wylie Rugged Flex® Waterproof S3 Veiligheidsschoen testen. Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer? Meld je dan aan als kandidaat tester.

Hou je graag je voeten droog als je aan het werk bent? De waterproof S3 veiligheidsschoen Wylie van Carhartt is gemaakt voor harde werkers die doorgaan, ook als nat is binnen of buiten. En dankzij het waterdichte, optimaal ademende Storm Defender® membraan heb je geen last van transpiratie. De lederen werkschoen heeft een optimaal instapcomfort, je trekt hem makkelijk aan en hij sluit goed aan om je voet. De schoen is voorzien van een aluminium neus en een flexibele Vibram-zool met betrouwbare grip voor laddersporten, cementvloeren en oneffen terrein. De polyurethaan loopzool heeft een antistatische, oliewerende antisliplaag (SRC).

ABS-schokdemper

De Wylie heeft een uitneembaar voetbed met antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De veerkrachtige dempingsconstructie met ABS-schokdemper zorgt de hele dag voor het nodige comfort en minimaliseert vermoeidheid. De anti-penetratieplaat beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen die de zool kunnen doorboren wanneer je over ongelijkmatig terrein of een bouwplaats loopt.

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je deze fantastische veiligheidsschoen testen? Meld je dan hier aan!