Last van een koude, tochtige of rotte vloer?

Artikel delen

Na een succesvolle introductie is de renovatievloer van Compofloor niet meer weg te denken bij een vloerrenovatie. Inmiddels zijn de voordelen van duurzaamheid, snelheid en hoge isolatiewaarden voor woningcorporaties, voorschrijvers en aannemers de reden voor een Compofloor te kiezen. Naast de producteigenschappen is de aanpak en klantgerichtheid van Compofloor een pluspunt. Zo min mogelijk overlast voor de bewoners en de begane grondvloer dezelfde dag weer beschikbaar hebben, zijn zeer belangrijke keuzefactoren.

De ontwikkelingen van de Compofloor gaan door. De feedback van opdrachtgevers gecombineerd met de ervaringen van het bedrijf hebben geleid tot een innovatie aanpassing. Volgende maand introduceert en deelt het bedrijf graag deze innovatie, waardoor zij hun huidige en toekomstige klanten nóg beter en duurzamer kunnen voorzien van een Compofloor.

Over Compofloor

Compofloor is een begane grond constructie-vloersysteem, gemaakt van een innovatief composiet materiaal. De vloer is ontwikkeld om het bouwproces zoveel mogelijk te vereenvoudigen. De Compofloor wordt 100% prefab gemaakt in de fabriek van Compofloor BV, in plaats van in uw woning. Dit resulteert er in dat uw keuze voor Compofloor garant staat voor minimale overlast, minimale beschadigingen en geen afval in uw woning na montage.

Een eenvoudig, duurzaam & energiebesparend vloersysteem waarmee uw ongeïsoleerde, tochtige of verrotte balklaag van de begane grondvloer in één dag vervangen wordt. Compofloor verzorgt door geheel Nederland dit concept met hun eigen team van monteurs. Compofloor vloeren zijn lucht en waterdicht. Maak een einde aan rottende en roestende vloeren!

Compofloor

Klantervaring

KBM-Onderhoud & Renovatie voert in opdracht voor onder andere woningcorporaties Stek-Wonen en Dunavie, sinds enige tijd de vloerrenovaties uit in diverse wijken van Katwijk en Noordwijk.
Belangrijk aspect in deze trajecten is dat de werkzaamheden in een zo kort mogelijke tijd dienen te worden gerealiseerd, aangezien de renovatie in bewoonde toestand plaatsvindt.

De ongeïsoleerde en verrotte vloeren worden compleet vervangen en daar waar nodig installaties aangepast. Inmiddels zijn alle partners zo goed op elkaar ingespeeld dat de werkzaamheden in 2 dagen worden afgerond en dat de bewoners in hun woning kunnen verblijven met een minimale overlast. De flexibele en prettige driehoeksamenwerking maken het vervangen van de vloer, wat toch ingrijpend is, tot een succes. Een optimaal geïsoleerde vloer, geheel luchtdicht zorgen voor meer comfort en een besparing op de energielasten!

Compofloor
www.compofloor.nl