Nieuwe veiligheidsschoen in dé kleur van 2023

Artikel delen

Het Australische merk voor veiligheidsschoenen, Steel Blue, komt met een gloednieuwe schoen: de Southern Cross Zip Slate.

Op basis van feedback ziet het bedrijf dat jonge, modebewuste, vakmensen zoeken naar moderne kleuren voor hun werkschoenen die passen bij hun werkkleding. De nieuwe Southern Cross Zip Slate heeft daarom opvallende accenten en een premium afwerking, wat kenmerkend is voor Steel Blue veiligheidsschoenen.

Garry Johnson, CEO van Steel Blue, zei: “We vernieuwen ons assortiment voortdurend om meer opties, kleuren en stijlen aan alle vakmensen aan te kunnen bieden. We zijn blij dat ons assortiment verder uitgebreid wordt en Steel Blue-klanten nu nog meer keuze krijgen.”

Dit wordt de kleur van 2023

De grijze Slate-schoen bevat de pasvorm en alle technologie van het huidige Southern Cross Zip ontwerp in een modieuze nieuwe kleur die alle vakmensen zal aanspreken. Volgens het bedrijf is de Southern Cross Zip het meest succesvolle model sinds de lancering vanwege zijn uiterlijk, de sterke ritssluiting, maar vooral vanwege het gegarandeerde comfort. Naast Sand en Black is dit model vanaf oktober 2022 verkrijgbaar in de nieuwe Slate-kleur.

Alle Steel Blue-schoenen, heren- en damesmodellen, worden geleverd met een 30 dagen 100%-comfortgarantie. Steel Blue veiligheidsschoenen zijn CE-gecertificeerd en getest volgens de Europese norm EN ISO20345.

Steel Blue
www.steelblue.com