Isoleren en besparen op je energierekening

Artikel delen

Uw woonruimte isoleren? Met weinig verlies van m2? En met een zeer hoge isolatiewaarde en optimaal comfort? Klinkt als een lastige opgave. W’all-in-One® voorzetwanden van Faay zijn dé oplossing voor isolatie van binnenuit. Een dun alles-in-één systeem dat garant staat voor een hoge Rc-waarde.

Woning voor en na isolatie

Energiewinst, minder CO2-uitstoot en meer comfort

Duurzaamheid heeft alles te maken met balans. Wat nemen wij en wat geven wij weer terug aan de natuur. Een van de problemen van nu is het hoge energieverbruik van onze woningen en de bijbehorende uitstoot van CO2. Een probleem voor het milieu, maar gezien de torenhoge energieprijzen óók een groot probleem voor ons en onze portemonnee. Goede isolatie is daarom een belangrijk onderdeel bij duurzaam bouwen.

Muur na isolerende voorzetwand

Labelverbetering van uw woning

Warmteverlies zorgt nog altijd voor een hoge kostenpost. Goed isoleren is dus van essentieel belang voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Na-isoleren is vooral in dat laatste dan het toverwoord. Faay heeft hiervoor een dun voorzetwandsysteem ontwikkeld, genaamd W’all-in-One. Met dit systeem zijn o.a. woningen, kantoren, schuur/gastenverblijf eenvoudig vanuit de binnenzijde te isoleren.

Minimale dikte, maximale isolatiewaarde

De panelen bestaan uit een isolatie van PIR hardschuim voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag met aan één zijde afgewerkt met 9,5 mm gipskarton, dit betekent voor u isoleren en afwerken in één handeling. Het na-isolerende Wall-in-One® prefab totaalsysteem verhoogt het gebruikerscomfort, verlaagt het energiegebruik, is makkelijk te verwerken en draagt bij aan een vermindering van faalkosten.

Gratis Whitepaper

Welke problemen kom je tegen en welke oplossingen zijn ervoor? In deze ‘Wijzer met na-isolatie’ zijn de belangrijkste zaken die je tegenkomt bij het na-isoleren van binnenmuren op een rij gezet. Download hier gratis de Whitepaper.

Faay
www.faay.nl