Korte werkbroek voor zomerse klussen

Artikel delen

Squatten en liften alleen voor in de gym? Nee hoor. Of je nu tuiniert, dozen uitlaadt of fietst, deze korte werkbroek van Carhartt geeft je alle vrijheid om te bewegen. De Rugged Flex™ Relaxed Fit Canvas Work Short voor vrouwen is gemaakt van sterk canvas met ingebouwde stretch. Ideaal om met lekker weer buiten aan de slag te gaan.

Vrouw in korte werkbroek

Ook de flexibele tailleband geeft veel bewegingsvrijheid. De twee verstevigde achterzakken en schuine steekzakken aan de voorzijde zijn erg praktisch. Ideaal voor sleutels, tuinhandschoenen of een snoeischaar. Dankzij de moderne pasvorm zit de korte werkbroek als gegoten.

Niet kapot te krijgen

Het is altijd goed om een coole werk-outfit voor warme dagen in je garderobe te hebben. De korte broek is voorzien van versterkte, op de naad genaaide, riemlussen. Kortom, niet kapot te krijgen die broek. Op de achterzak vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Vrouw in korte werkbroek

Carhartt

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk ontwikkelt voortdurend technologieën om zijn werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Korte werkbroek

Informatie

Korte werkbroekCarhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs Rugged Flex Relaxed Fit Canvas Work Short voor vrouwen € 59,99.

Carhartt
www.carhartt.com.