Optimaal doorslijpen met Klingspor diamantendoorslijpschijven

Artikel delen

Voor het nauwkeurig doorslijpen met een haakse slijper, is de juiste materiaalkeuze essentieel. Doordat Klingspor de productie van diamantendoorslijpschijven in eigen huis heeft, kan het garanderen dat de kernen en randen perfect op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor kan het maximale vermogen voor de respectievelijke toepassing gegarandeerd worden.

Door middel van innovatie, voortdurend onderzoek en zorgvuldige testen, ontwikkeld Klingspor diamantendoorslijpschijven die prestatieverbeteringen tot wel 45% kunnen bieden. De toewijding aan kwaliteit wordt bevestigd door het voldoen aan strenge oSa-richtlijnen en de Europese veiligheidsnorm EN 13236, wat geldt voor alle Klingspor diamantendoorslijpschijven.

De volgende opties zijn beschikbaar binnen het assortiment van Klingspor:

De DT 600 F SUPRA is een hoogwaardige diamant doorslijpschijf die uitblinkt in het nauwkeurig doorslijpen van tegels en fijne steensoorten, inclusief geglazuurde haardtegels. De schijf is uitgerust met een gesinterd, gesloten randsegment van 7 mm.

De DT 900 FL SPECIAL is ontwikkeld als precisiegereedschap voor harde wanden, vloertegels, porselein, keramiek en marmer. Het geavanceerde ontwerp omvat gelaserde sleuven voor soepele werking, stabiliteit en koelsleuven voor warmteafvoer. De 7 mm gesinterde, gesloten segmenten met gelaserde sleuven verzekeren consistente prestaties

De DT 900 FT SPECIAL is een extra dunne schijf (1,4 mm) voor extreme belastingen, geschikt voor graniet. Het heeft een versterkte kern, koelgaten en een 7 mm gesinterd en gesloten turbosegment.

De DT 900 FP SPECIAL is geschikt voor het nauwkeurig doorslijpen van harde tegels, hard keramisch materiaal, porselein en vergelijkbare materialen. Het heeft een versterkte kern, koelgaten, speciale geometrie voor snelheid en precisie en een 10 mm gesinterde gesloten segment.

Klingspor BV
www.klingspor.nl