Spelen met water

Artikel delen

Zacht stromend als een beekje, krachtig ruisend als een waterval of rustig als een meer: water is een veelzijdig element. De nieuwe Tecturis-kranenserie van hansgrohe speelt in op de pure esthetische en functionele schoonheid van water en brengt deze op een nieuwe manier tot leven.

Tecturis E Matt Black.

Tecturis E Matt Black.

Tecturis maakt volgens hansgrohe van de wastafel een plek waar comfort, functionaliteit, duurzaamheid en ontwerp tot in het kleinste detail harmonisch met elkaar verweven zijn. De kraan is beschikbaar in twee designvarianten en voorzien van de EcoSmart+ en CoolStart technologie.

Het zeer slanke mengkraandesign met bediening aan de zijkant zorgt voor meer gebruikscomfort en minder watervlekken op de uitloop. Hierdoor is er minder reiniging nodig. Bovendien vermindert een vlakke sproeiregelaar de vorming van kalkaanslag en blijft er meer tijd over voor de fijnere dingen in het leven. ​

Twee designvarianten

Tecturis S Chroom.

Tecturis S Chroom.

De architecturale kranenserie is verkrijgbaar in twee designvarianten om ook in de badkamer de persoonlijke stijl te laten weerspiegelen. Met zijn zachte rondingen en lijnen past Tecturis S harmonieus in verschillende badkamerstijlen en zorgt het voor rust en ontspanning. Tecturis E legt dan weer de nadruk op een strakke no-nonsense stijl met zijn moderne, kubusvormige design. Om zich volledig aan te passen aan de individuele smaak en de respectievelijke badkamerstijl, zijn beide kranenseries verkrijgbaar in vier FinishPlus oppervlakken: Chroom, Matt Black, Matt White en Brushed Bronze. ​

Uitgerust met de vooruitstrevende EcoSmart+ technologie, beperkt de Tecturis het waterverbruik tot slechts 4 liter per minuut. Dat betekent een verdere vermindering van 20 procent in het debiet in vergelijking met andere EcoSmart producten, zonder in te boeten aan comfort. Omdat de handgreep parallel aan de basisbehuizing loopt, is de CoolStart-functie nog intuïtiever in gebruik: er stroomt alleen warm water als de handgreep actief naar beneden wordt bewogen. Op deze manier wordt in een handomdraai energie bespaard voor de productie van warm water.

hansgrohe
www.hansgrohe.nl