Bespaar tijd en kosten met deze prefab dakgoot

Artikel delen

Polytech komt met een game-changer in de bouw: de Proline prefab dakgoot. Deze dakgoot is niet alleen stijlvol en robuust, maar heeft ook een uniek licht aluminium ophangprofiel dat de montage vereenvoudigd, wat zorgt voor een snelle en efficiënte installatie.

Dakgoten

Polytech dakgoten worden op maat gemaakt en ontzorgen de bouw. “Ons constante doel is het verhogen van de duurzaamheid en het vereenvoudigen van de montage. Proline dakgoten zorgen voor een aanzienlijke besparing in tijd en kosten tijdens de montagefase,” aldus Erik Kooistra, directeur van Polytech Kunststoffen.

Voordelen van de Proline dakgoot zijn onder andere:

  • Aluminium ophangprofiel vereenvoudigd de montage.
  • Door de dikkere bodemwand van 2,4 mm is de kans op slagschade door vallende dakpannen minimaal.
  • Onderling zijn de Proline dakgoten zeer eenvoudig te koppelen.
  • Eenvoudige uitlijning, door middel van de aluminium trim of kraal.
  • Traditionele matte uitstraling.
  • Dankzij de kleur- en designvariaties passen deze dakgoten bij elke woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Vele variaties mogelijk

Bij het nieuwe Proline dakgootsysteem zijn vele variaties mogelijk. De dakgoten worden standaard afgewerkt met een aluminium trim of kraal. Om ze een luxe uitstraling te geven is toevoeging mogelijk van een opdiklijst of sierlijst. Bovendien zijn alle dakgoten uit de Proline-serie leverbaar met smetplank of een combinatie van smetplank en gootklossen. Bij die gootklossen is vervolgens weer keuze uit een tweetal modellen: traditioneel en modern. Het viertal kleuren en de toevoeging van verschillende elementen maken de Proline, tot een passende dakgoot voor elk type woning.

Polytech
www.polytech.nl/proline