Boor nauwkeurig en snel gaten voor inbouwdozen

Artikel delen

Ontdek de kracht van InterDynamics® diamantdozenboor stofzuigset. De dozenboor van het bedrijf zal u helpen bij het snel en nauwkeurig maken van elektriciteits- en leidingdozen.

dozenboor

Met een robuust ontwerp en een hoogwaardige constructie biedt de dozenboor van InterDynamics een betrouwbare en duurzame oplossing voor het maken van gaten voor inbouwdozen van 82mm in middelharde en harde steensoorten. Het geïntegreerde stofafzuigsysteem i.c.m. een bouwstofzuiger zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

InterDynamics® staat bekend om haar innovatieve producten, De dozenboor van het bedrijf is daarom ontworpen met het oog op efficiëntie en gemak. Het gereedschap is snel en eenvoudig te installeren op een boormachine en vereist minimale onderhoudskosten. Bovendien is het lichtgewicht en draagbaar, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is van de ene klus naar de andere.

Gebruik voor het boren een gesnoerde boormachine van ten minste 1000 Watt. De stofafzuigset 82 mm is NIET geschikt voor het boren in (gewapend) beton. Deze set is geschikt voor droogboren in harde en middelharde steensoorten. Gebruik altijd een geschikte bouwstofzuiger.

De dozenboor is verkrijgbaar als actieset bestaande uit:

  • 2 x 82 mm dozenboor met stofsleuven aan de bovenzijde
  • Adapter 13 mm
  • Centreerboor
  • Stofafzuigadapter

In de webshop van A.S.F Fischer is het gehele InterDynamics® assortiment te vinden, als ook het PERFECTMATE® assortiment en vele andere producten voor de vakman. Deze producten zijn ook te verkrijgen bij de professionele bouwmaterialen -ijzerwarenvakhandel en sanitair groothandel.

A.S.F. Fischer
https://webshop.asf-fischer.nl