De voordelen van modulair bouwen in vergelijking met traditionele bouwmethoden

Artikel delen

Het gebruik van losse units voor de constructie van tijdelijke gebouwen is uitgegroeid tot een bekende en geaccepteerde methode van snel en flexibel bouwen. Premier Modular kan met 65 jaar ervaring gezien worden als de standaard in de industrie.

Modulair bouwen

Robert Gruben, Business Development Manager Europe van Premier Modular: “Onze gebouwen zijn ontworpen met het comfort van de gebruikers in gedachten. Vanbinnen zijn de modulaire units ruimer en hoger dan de Europese industriestandaard en we kunnen ze wel tot 5 verdiepingen hoog stapelen. Op deze manier kunnen er enorme oppervlakten worden gecreëerd, zelfs op een locatie waar beperkte ruimte beschikbaar is.”

Modulaire gebouwen zijn ook in opkomst als een van de beste manieren om de ecologische voetafdruk van de bouwsector te verkleinen. “Premier Modular loopt voorop in Europa als het gaat om het verbeteren van duurzaamheid door modulaire oplossingen in de bouw. Onze units worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor wordt de bouwtijd op de locatie verkort, wordt er minder afval geproduceerd en zijn projecten tot wel 50% sneller klaar. De kans op fouten binnen zo’n gecontroleerde fabrieksomgeving is bovendien veel kleiner. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit van onze units waardoor we ze veelvuldig kunnen inzetten. De gebouwen zijn dus een duurzame én kostenbesparende oplossing” aldus Robert Gruben.

Met een team van experts in Nederland zorgt Premier Modular voor veilige tijdelijke werkomgevingen.

Premier Modular
www.premiermodular.nl