fbpx

RECO presenteert de nieuwe Altrex rolsteiger

Artikel delen

Dit nieuwe model voldoet aan alle nieuwe veiligheidseisen die in 2018 van toepassing zijn. Het model is makkelijk en snel in elkaar te zetten én heeft een frisblauw RECO design!

Uitbreiding assortiment

RECO probeert haar assortiment altijd volledig up-to-date te houden en mee te denken met de klant. Daarvoor is uitbreiding van het assortiment een must. Het bedrijf is dan ook heel erg blij met deze vernieuwde en veiligere rolsteiger. In onderstaande video meer informatie over de nieuwe Rolsteiger RS Tower 5 S.

Nieuwe veiligheidseisen rolsteigers

“Vanaf 1 januari 2018 is de nieuwe veiligheidswet ingegaan. Daarom hoog tijd om ons assortiment rolsteigers aan te passen om aan deze veiligheidseisen te voldoen. Vanaf 1 januari 2018 is het namelijk verplicht om altijd rondom een leuning te hebben bij betreding van een platform in een rolsteiger. Dit geldt dus ook bij de opbouw van de rolsteiger. Met de nieuwe Altrex rolsteiger is het niet alleen veiliger om te werken, ook de opbouw gaat makkelijk en snel door het handige klik systeem.”

RECO
www.reco.eu