Aanmelden voor tweede Bewust Veilig

Artikel delen

Op bouwplaatsen, projecten en in bedrijven verspreid over het land wordt op vrijdag 16 maart stilgestaan bij veilig werken. Bouwend Nederland, UNETO-VNI, Aannemersfederatie Bouw, de Governance Code Veiligheid in de Bouw en andere stakeholders organiseren dan voor de tweede maal Bewust Veilig.

Doel van de dag is om aandacht te vragen voor de veiligheid op de bouwplaatsen. Hierdoor kan iedereen aan het einde van de werkdag weer gezond en veilig naar huis en aan het eind van zijn loopbaan ook gezond en fit met pensioen. Tot nu toe hebben ongeveer zestig bedrijven zich aangemeld. Aanmelden kan via de website www.bewustveilig.com. Daar is meer informatie te vinden over Bewust Veilig en ook inspiratie om invulling te geven aan de dag.

Tijdens de eerste Bewust Veilig op 17 maart 2017 werd op meer dan 2.000 verschillende werklocaties van 125 bouw- infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer. In totaal deden vorig jaar ongeveer 45.000 medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners mee.

Doe mee met Bewust Veilig en meld je vandaag nog aan op www.bewustveilig.com.