Recticel Insulation lanceert Euroroof Reno

Artikel delen

‘De optimale isolatieoplossing voor bestaande hellende daken’

Van 23 t/m 25 mei 2018 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurs Renovatie plaats. Uiteraard is Recticel Insulation van de partij met isolatieoplossingen voor uw renovatieproject. Bezoek Recticel in hal 3, stand D046 en maak kennis met Euroroof Reno isolatiepanelen voor bestaande hellende daken.

De Renovatiebeurs in Den Bosch is voor u als bouwprofessional dé place to be om praktische oplossingen te leren kennen en direct toepasbare kennis op te doen. Informatie die u helpt de renovatie van woningen, kantoren en andere gebouwen makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken. Recticel Insulation staat u graag bij als isolatiepartner bij uitstek.

De optimale isolatieoplossing voor bestaande hellende daken

Op de Renovatiebeurs geven we u graag alle info over Euroroof Reno, onze nieuwe isolatieoplossing voor bestaande hellende daken. Euroroof Reno biedt u optimale isolatie én thermische prestatie ineen, vanaf RC 2,50 m²K/W tot RC 8,00 m²K/W. Euroroof Reno is leverbaar in diktes vanaf 51 mm.

De Euroroof panelen worden aan de buitenzijde van het dak aangebracht. Deze manier van na-isoleren is reeds langer in gebruik, maar Recticel heeft Euroroof Reno doorontwikkeld. Alle onderdelen voor dakisolatie zijn nu optimaal in één paneel geïntegreerd: isolatieplaat, onderdakfolie, sponning en tengellatten. U brengt de complete dakisolatie in een enkele handeling aan, zonder na te schuimen. Dat is winst in tijd en materiaal.

Euroroof Reno heeft 3 essentiële pluspunten:

  • Sponning aan langszijden, waardoor geen thermische brug. Naschuimen van langszijden niet nodig.
  • Dampopen waterwerende onderdakfolie biedt een extra bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden.
  • Deze onderdakfolie draagt bij aan de winddichtheid en dus een lager energieverbruik.

De tijd is rijp voor Euroroof Reno

De markt voor renovatie en onderhoud neemt in rap tempo toe, met dito investeringen in tijd en geld. Labelverbetering staat hoog op de agenda van menig gebouweigenaar, betere dakisolatie domineert de MOP’s (Meerjaren Onderhoudsplanning). Wensen van bewoners gaan vooral over comfort en een lagere energierekening.
Het verduurzamen van woningen start met het optimaliseren van de gebouwschil. Warme lucht stijgt op, verlies via het dak is dus het grootst. Met een goed geïsoleerde woning is tot 75% energie te besparen. De eerste winst is dakisolatie, de eerste keuze Euroroof Reno van Recticel Insulation, een uitstekende isolatie voor het bestaande hellende dak.

Bezoek Recticel Insulation van 23 t/m 25 mei 2018 op de Renovatiebeurs in Den Bosch. Surf ook naar recticelinsulation.nl waar u info vindt over alle renovatieoplossingen van Recticel Insulation.

Recticel Insulation
+31 488 489 400
verkoopisolatie@recticel.com
recticelinsulation.nl