Focus op perfecte pasvorm werkbroek voor vrouwen

Artikel delen

Blåkläder vertrouwde op de vele mogelijkheden die sociale media te bieden heeft en vroeg haar volgers of er belangstelling was voor een nieuw model dameswerkbroek. Het antwoord hierop was volmondig ja. Blåkläder heeft onlangs al een volledig assortiment dameswerkkleding gepresenteerd waarvoor kleding is ontworpen met de perfecte pasvorm voor vrouwen in alle soorten en maten.

Voor Blåkläder staat de interactie met eindklanten altijd centraal als het gaat om het ontwerpen van nieuwe kleding. Toen het concept van een nieuw model werkbroek begon, werd nauw samengewerkt met een aantal professionele vrouwen. Dit resulteerde in een gloednieuwe damesbroek. De feedback van mensen die dagelijks hard werken op verschillende werkplekken is belangrijk voor onze productontwikkeling en een inspiratiebron voor het team bij de ontwikkeling van een nieuw kledingstuk.

“Het zijn vaak die kleine, maar belangrijke details die worden aangepast als reactie op feedback van testpiloten, en dit zorgt dat wij de hoge eisen van ontwerp en kwaliteit op de lange termijn kunnen vasthouden. We hebben vooral de pasvorm aangepast, maar ook de zakken voor een betere afstemming op het kledingstuk “, legt Rose-Marie Näsström, productontwikkelaar bij Blåkläder, uit.

De broek is gemaakt van de populaire denim-stretchstof en heeft stretchpanelen voor ultiem bewegingsgemak en superieur comfort. Ook is deze voorzien van een elastische taille – een belangrijk designkenmerk in onze ambitie om kleding te maken voor verschillende lichaamstypen.

Bij Blåkläder vinden wij het kleden van vrouwen in dezelfde hoge kwaliteit als onze mannenkleding belangrijk. De nieuwe werkbroeken zijn een grote stap in de vitale inspanningen om alle dragers dezelfde kansen te bieden als het gaat om werkkleding.

Blåkläder
www.blaklader.nl