Machinaal cement strijken met nog bredere banen

Artikel delen

De Floormaster Clapa is met ingang van dit jaar vernieuwd. Daar het oude model, welke overigens nog steeds leverbaar is, een baan tot maximaal 90 cm breed vlak maakte, vergroot net nieuwe model dit met 40 cm tot 130 cm.

Door de uitschuifbalk en de nieuwe manier van specie vooruitschuiven blijft er langs wanden slechts een strookje van 3 cm over, dat dient te worden vlak gestreken met de hand. De grotere, excentrisch draaiende pad is ook nieuw. Deze zorgt voor een nog betere verdichting. De Floormaster is even nauwkeurig als vroeger; afwijking van 1 mm op een afstand van 10 meter tot de laser, dit is vrijwel niet te behalen met handwerk

Daarnaast blijft de Floormaster de goedkoopste elektrische rei die er verkrijgbaar is. Iedere cementdekvloerlegger met respect voor eigen lijf, kan de belasting van rug en schouders wel tot 80% verminderen. Daarmee is de nieuwe Floormaster Clapa een ‘must’ voor elke cement dekvloer legger
De Floormaster is snel en eenvoudig te reinigen, slijtage is er nauwelijks. De machine wordt geleverd met standaard reserveriem en enkele relais, zodat stilstand nooit voorkomt. Slijtdelen zijn bij Mortelcentrales op voorraad en gewoonlijk binnen 24 uur na bestelling bij u op locatie.
Om overtuigt te raken van de unieke eigenschappen van deze machine, kunt een vrijblijvende demonstratie aanvragen op uw eigen bouwplaats.