Snelst verpompbare vloer ter wereld voor droge én vochtige ruimtes

Artikel delen

Nooit meer kiezen en wisselen tussen een anhydriet vloeivloer of zandcement smeervloer. De nieuwe GDM 710 omniflow gietdekvloermortel van Omnicol Flooring biedt het beste van deze beide toepassingen. Het is daarmee de snelste dekvloer ter wereld die zich uitstekend laat verpompen.

Dit product presteert dankzij volledige vochtbestendigheid ook prima in natte ruimtes, waardoor je de mortel in alle ruimtes in één keer kunt laten doorvloeien. Zonder het (af)rijen van een zandcement smeervloer. Zo ben je als verwerker of opdrachtgever met één product klaar, zowel in nieuwbouw als renovatie. Met extreem korte droogtijden, zodat er gedurende het gehele bouwproces snel door kan worden gewerkt. Net als bij anhydriet is 1.000 m2 per dag met GDM 710 omniflow geen enkel probleem. Met de pomptruck of zakgoedpompsystemen zijn alle verdiepingen te bereiken. Ook in geval van hoogbouw. Deze gietdekvloermortel is dankzij zijn homogene samenstelling en uitgekiende viscositeit geheel zelfverdichtend. Hij vloeit volledig om de gelegde slangen of buizen heen. Omdat er hierdoor geen ongewenste isolerende luchtholtes ontstaan, bereikt de stralingswarmte optimale waarden.

Daardoor is GDM 710 omniflow goed te combineren met lagetemperatuurverwarming zoals vloerverwarming. Bovendien hoeft er vanwege de hoge druksterktes slechts een dunne laag te worden aangebracht. Zo bespaar je niet alleen materiaal en arbeid, maar draag je eveneens bij aan een maximale opbrengst van het verwarmingssysteem en minimalisering van het energieverbruik.

Omnicol
www.omnicolflooring.eu