Stichting Veilig Werken Op Hoogte online

Artikel delen

De nieuwe website van Stichting Veilig Werken Op Hoogte (SVWOH) is vanaf heden online. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het updaten van alle informatie, de documenten en het uiterlijk van de website. Zo heeft de website een nieuwe indeling en is het controleren en registreren van Aspirant-Hulpmonteurs nog eenvoudiger.

website

Alle relevante informatie is gebundeld in drie pijlers: opleiden, examineren en registreren. Zo kunnen bezoekers eenvoudig de juiste informatie vinden. Onder opleiden vinden zij alle informatie die nodig is voor de scholing. Examineren geeft inzicht in de examinering bij exameninstellingen en extra informatie voor examenkandidaten. Meer weten over de registratie van medewerkers? Dat is terug te vinden onder registreren.

Registreren en controleren eenvoudiger

De doelstelling van SVWOH is het aantoonbaar maken van de vakbekwaamheid van personeel dat tijdelijke werkplekken monteert voor het werken op hoogte, zoals in de steigerbouw. Daarom heeft het registeren en controleren van Aspirant-Hulpmonteurs een prominente plek gekregen op de website. Hierdoor kunnen werknemers eenvoudig hun registratie als Aspirant-Hulpmonteur invoeren, en kunnen werkgevers en opdrachtgevers deze registraties snel controleren. De registratie van de mbo-diploma’s en persoonscertificaten in het centraal diplomaregister SSVV krijgt tevens bijzondere aandacht. Hier wordt ook benoemd dat een persoonscertificaat alleen geldig is als er drie logo’s op staan: van de certificerende instelling, de exameninstelling én SVWOH.

Over SVWOH

Veilig werken op hoogte is een eerste vereiste, maar lang niet altijd een vanzelfsprekendheid. SVWOH brengt daar verandering in door het continu verbeteren van de vakbekwaamheid van medewerkers die betrokken zijn bij het werken op hoogte. Meer weten? Kijk op www.svwoh.nl.