Flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen met dempende werking

Artikel delen

Het programma van d-flexx, bestaande uit verschillende soorten aanrijdbeveiligingen voor magazijnen en industrie is onlangs uitgebreid flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen. Deze aanrijdbeveiligingen, die TÜV gecertificeerd zijn op veiligheid en impact, aanrijdbeveiligingen verminderen risico’s, reduceert kosten en brengt veiligheid in werkruimtes naar een hoger plan.

Flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen van d-flexx worden op een bijzondere wijze geproduceerd. Hierdoor kan de aanrijdbeveiliging tot 80% van de impact absorberen om vervolgens weer terug te keren in de originele vorm. De dempende werking reduceert letselgevaar en verminderd schade aan vloer en materieel bij een aanrijding. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

Naast deze veiligheidsaspecten verminderen de kunststof aanreidbeveiligingen de onderhoudskosten aanzienlijk. Daarnaast heeft d-flexx een modulaire productlijn opgezet, wat zorgt voor gemakkelijke vervanging of uitbreiding van de aanrijdbeveiliging.

De producten zijn TüV gecertificeerd en HACCP proef. Elk product voldoet aan de laatste ARBO-, HACCP-, BRC en ISO- normen. Ten slotte zijn de aanrijdbeveiligingen 100% recyclebaar, wat een lagere CO2 footprint oplevert dan stalen aanrijdbeveiligingen. Dipaq Safety Products adviseert, levert en installeert d-flexx aanrijdbeveiligingen voor een veilige werkomgeving.

Dipaq
www.dipaq.nl