Tegels en parket afdekken tijdens werkzaamheden

Artikel delen

okt 2019)

Nieuwe én bestaande vloeren en trappen moeten na een renovatie, aanbouw of nieuwbouw netjes en onbeschadigd worden opgeleverd. Afdekken met een beschermvlies is daarvoor de oplossing. Bepaalde ondergronden, zoals hout en parket, bevatten echter altijd wel een percentage vocht, zeker als ze recentelijk zijn behandeld. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor nieuwe tegelvloeren. Hermetisch afdekken leidt tot schade, zoals aftekeningen en verkleuringen. Voorkom discussies over herstelkosten. Neem voor vloeren en trappen in gevoelige omstandigheden geen risico. Gebruik een damp-open afdekvlies: PrimaCover Evapo.

PrimaCover Evapo

PrimaCover Evapo is een lichtgewicht zelfklevend damp-open afdekvlies met een dampdoorlatendheid van 70gr/m2/24uur. Dat betekent dat de ondergrond de kans krijgt om door te drogen, terwijl vuil, verf en vocht van bovenaf geen schade kunnen aanrichten. De beschermende structuur van het polyestervlies zorgt er voor dat ook mechanische beschadigingen worden voorkomen. Deze worden bijvoorbeeld veroorzaakt door puin, vallend gereedschap, klimmaterialen en werkschoenen.

Kruipruimte

Dit damp-open afdekmateriaal, dat gemakkelijk te herkennen is aan zijn blauwe kleur, wordt ook toegepast in situaties waarbij er sprake is van een kruipruimte onder de vloer. Van daaruit kan immers vochtige lucht opstijgen. Ook in die situatie is PrimaCover Evapo een veilige oplossing.

De juiste kleefkracht

Extra veiligheid wordt bereikt doordat PrimaCover Evapo beschikt over de juiste kleefkracht. Het materiaal blijft keurig op zijn plaats liggen en is daarom ook veilig voor toepassing op trappen. Na gebruik kan het eenvoudig worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Primaverde BV
www.primacover.com
0416-820248
verkoop@primaverde.nl