Diamantzaagblad voor zagen en schuren

Artikel delen

Één zaagblad voor zagen én schuren? Het ECD diamantzaagblad is het bewijs. Dit blad is aan twee kanten uitgevoerd met diamant.

Doordat het zaagblad aan beide kanten is uitgevoerd met diamant, kan het blad naast zagen ook gebruikt worden voor het bewerken van tegels. Denk hierbij aan zoeten en het maken van verstekken. Ook is dit blad bij uitstek geschikt voor materialen met een hoog breukrisico. Dit omdat het doorlopend galvanisch is om trillingen te verminderen.

Het 2 in 1 concept zorgt voor gemak en snelheid: het ECD zaagblad kan gebruikt worden voor meerdere toepassingen en hoeft niet steeds verwisseld te worden. Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht: het blad heeft geen segmenten en is daardoor extra veilig! Het is beschikbaar in twee formaten: 115 en 125 mm.

RUBI
www.rubi.com