Twee oplossingen voor het beschermen van tapijt

Artikel delen

Ooit tapijt beschadigd tijdens een renovatie of verbouwing van een hotel, appartement, school of kantoorruimte? Dan weet u dat tapijtgedekte vloeren en trappen tijdens werkzaamheden onherstelbaar beschadigd kunnen raken. Dat leidt tot vervelende discussies met opdrachtgevers en gebouwbeheerders. Een betrouwbare bescherming voorkomt dit. Zoals PrimaCover Carpet tapijtfolie en PrimaCover Carpetsaver tapijtvlies.

PrimaCover Carpet

PrimaCover Carpet is een transparante zelfklevende tapijtfolie. Deze zorgt voor een vochtdichte bescherming van tapijtgedekte vloeren en trappen bij lichte tot middelzware belasting. Denk aan water, verf, zaagsel, gips en stof. PrimaCover Carpet is leverbaar in twee diktes: 50µm en 100µm.

PrimaCover Carpetsaver

Wordt het tapijt zwaarder belast? Dus niet alleen door water en verf, maar bijvoorbeeld ook door steigers, bouwmaterialen, bouwstempels, puin, gruis en de scherpe uiteinden van metalen leidingen? Kies in die gevallen voor PrimaCover Carpetsaver. Dit tweelaags vloeistofdicht zelfklevend afdekvlies bestaat uit een folie met een schokabsorberende polyester toplaag. PrimaCover Carpetsaver is verkrijgbaar in twee breedtes: 0,65 meter voor gangen en trappen en 1 meter voor grotere oppervlakken.

Speciaal ontwikkelde kleeflaag

PrimaCover Carpet en PrimaCover Carpetsaver zijn afgestemd op bestaand en doorgedroogd tapijt. Ze zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde kleeflaag. De lijm omsluit de toppen van de tapijtvezels en houdt het beschermmateriaal op zijn plaats. Beide producten zijn verwijderbaar zonder lijmresten.

Meer informatie

Meer informatie over PrimaCover Carpet tapijtfolie en PrimaCover Carpetsaver tapijtvlies vindt u op de website www.primacover.com. Of neem contact op met Primaverde BV. Ook voor de verkoopadressen.

Primaverde BV
www.primacover.com
verkoop@primaverde.nl
+31 416-820248

Productlinks:
https://primacover.com/series/primacover-carpet
https://primacover.com/series/primacover-carpetsaver