Wil jij ook een snelle houtreparatiepasta testen?

Artikel delen

Ben jij zpp’er in de renovatiesector of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag gratis een innovatieve houtreparatiepasta testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de aangeboden houtreparatiepasta en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in RenovatieTotaal van. Deze keer: de snelste biobased houtreparatiepasta bij lagere temperaturen: BIO FLEX™ COOL van Repair Care.

Bij Repair Care is men continu bezig met het ontwikkelen van de producten. De feedback die het bedrijf uit de praktijk terugkrijgt vormt hierbij waardevolle informatie. Hierbij zijn kwaliteit, gebruiksgemak, snelheid, veiligheid én duurzaamheid van belang voor de klanten. De laatste ontwikkeling binnen Repair Care is de snelste biobased houtreparatiepasta bij lagere temperaturen: BIO FLEX™ COOL.

BIO FLEX™ COOL is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en -aantastingen bij kouder weer (< 10ºC). De reparatiepasta gedraagt zich als hout: het product is op dezelfde manier na te bewerken en te schilderen en beweegt met het hout mee. Deze reparatiepasta is verder makkelijk verwerkbaar en zeer strak te modelleren. De droogtijd is kort: na 15 uur is de pasta al schuur- en overschilderbaar bij 10ºC (afhankelijk van laagdikte, luchtvochtigheid en schommelingen in temperatuur). Dit product bevat 35% biobased grondstoffen en is ‘OK biobased’ gecertificeerd door TÜV Austria (1 ster).

Toepassingsgebieden

De reparatiepasta is geschikt voor:

  • Permanent repareren van beschadigd en rot hout van onder andere kozijnen, deuren, trappen en meubels.
  • Verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen.
  • Renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen.
  • Toepassing binnen en buiten.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je deze reparatiepasta testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@renovatietotaal.nl, onder vermelding van test BIO FLEX™ COOL.