Modulaire bouwtrap: Past in elk trapgat

Artikel delen

Op zoek naar een unieke trap? Een trap die u in modules in elkaar kunt zetten? Een trap waarmee u zelf bepaald hoe hoog hij komt? Dan bent u op zoek naar de Modulaire bouwtrap. Dankzij de losse modules bepaald u zelf hoe hoog u de trap wilt hebben. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld een trap nodig heeft met een specifiek aantal treden. De compacte, Modulaire bouwtrap is uitgerust met lichte onderdelen. Zo kan deze worden opgebouwd door 1 persoon in 15 minuten! Door het handige insteek systeem is de Modulaire bouwtrap makkelijk uit te breiden en combineerbaar. De trap is uitgerust met 12 veilige antislip geperforeerde treden. Het gegalvaniseerde staal zorgt ervoor dat zelfs bij intensief gebruik een lange levensduur wordt gegarandeerd. De Modulaire bouwtrap kan worden opgebouwd tot maximaal 3 verdiepingen en is compact in transport.

De Modulaire bouwtrap is veilig, duurzaam, efficiënt én voordelig. Zo is de trap een succes in bijv. de woningbouw. Voor een project in Ede heeft Hegeman Bouwgroep op dit moment een groot aantal Modulaire trappen in gebruik. Volgens de uitvoerder de heer Groener voldoen de trappen perfect aan zijn wensen! De Modulaire bouwtrap is uniek in haar afmetingen én deze past in elk trapgat van 160x80cm. De trap kan bijv. recht i.c.m. een kwart draai als met een volledige draai geleverd worden. Alle opstellingen zijn mogelijk. Verkrijgbaar voor verhuur & verkoop.

EasyStairs is dé specialist in tijdelijke toegangstrappen. Denk hierbij aan stalen of aluminium universele trappen, trappentorens en containertrappen. Ook randbeveiliging, containerterrassen en signaaltapijt behoren tot het assortiment. Alle producten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op de webshop. Ook het transport en de op- en afbouw kan EasyStairs verzorgen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site of webshop of maak een afspraak. EasyStairs komt graag bij u langs op locatie voor een demonstratie.

EasyStairs BV
www.easystairs.nl
shop.easystairs.nl