PrimaCover Defend ultrastevige vloerbescherming tijdens installatie en renovatie

Artikel delen

PrimaCover Defend is een ultrastevige vloerbeschermer. Deze geperste viltplaten op palletformaat hebben namelijk een dikte van maar liefst 4 millimeter. Een goed voorbeeld van de toepassing ervan zagen we onlangs bij renovatie- en installatiewerken in een schoolgebouw, waar alle werkzaamheden moesten plaatsvinden binnen de vakantieperiode en het risico op onverwachte tijdrovende reparaties voorkomen moesten worden. Dankzij de haakse hoeken was PrimaCover Defend in no-time gelegd en kon de installateur snel aan de slag.

vloer met viltplaten en trap in gang

Vloerbescherming

PrimaCover Defend viltplaten kunt u overal inzetten als vloerbescherming tegen mechanische beschadigingen. Bijvoorbeeld door puin, steigers, ladders en de scherpe uiteinden van leidingen. Dankzij het royale formaat (80x120cm) zijn ze efficiënt aaneengesloten aan te brengen. Met een mes snijdt u ze gemakkelijk op maat. Desgewenst kunnen de viltplaten onderling worden verbonden met een geschikte tape.

vloer met viltplaten en gereedschap

Herbruikbaar

PrimaCover Defend wordt in de praktijk niet alleen gebruikt voor grotere oppervlakken, maar ook bij kleinere, plaatselijke werkzaamheden. Met enkele platen creëert u bovendien gemakkelijk een vaste plek voor de opslag van materialen of als zachte koudewerende ondergrond waarop u comfortabeler kunt werken. De platen zijn herbruikbaar en na gebruik gemakkelijk op te stapelen en mee te nemen.

viltplaten op vloer leggen

Damp-open

Als vloeren tijdens werkzaamheden ook beschermd moet worden tegen water en verf, combineert u PrimaCover Defend met andere afdekmaterialen, zoals PrimaCover Carpet tapijtfolie of PrimaCover Standard afdekvlies. Omdat PrimaCover Defend 100% damp-open is, is het product ook geschikt voor het afdekken van nieuwe vloeren die nog niet helemaal doorgedroogd zijn.

https://primacover.com/series/primacover-defend/

Primaverde BV
www.primacover.com
+31 (0)416-820248
verkoop@primaverde.nl