Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook veiligheidsschoenen testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook een hoogwaardige Steel Blue S3 veiligheidsschoenen testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag deze schoenen proberen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional draagt enkele dagen de werkschoenen en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van. Uiteraard mag je de werkschoenen na de test houden!

werkschoenen

Steel Blue stelt de Southern Cross® Zip ter beschikking, die nu ook in zwart leverbaar is. Het betreft een 150 mm hoge enkellaars met veters en ritssluiting aan de zijkant. De schoen is gemaakt van waterafstotend rundleer en is gestikt met nylondraad. De enkellaars heeft een geschulpte gewatteerde kraag en tong, met stalen neus en kruipneus. De schoen is gevoerd met Baltico®: een zacht, niet-schurend, hydrofoob materiaal dat transpiratievocht afvoert, waardoor de huid koel en droog blijft.
De kruipneus en loopzool zijn versterkt met PureGRAPH® Graphene waardoor de duurzaamheid en slijtvastheid ongeëvenaard zijn. Onafhankelijke testresultaten tonen 200% meer slijtvastheid. De antistatische loopzool van thermoplastische urethaan (TPU) is hittebestendig tot 130 ºC. De penetratiebestendige tussenzool vermindert de kans dat scherpe voorwerpen de zool doorboren.

Nog meer voordelen

De werkschoen heeft een krachtige, flexibele antibacteriële niet-geweven inlegzool over de gehele lengte om extra steun en comfort te bieden. Dit voetbed is gemaakt van zacht polyurethaan dat zijn vorm en dikte behoudt gedurende de gehele levensduur van de veiligheidsschoen.
De Steel Blue Trisole®-comforttechnologie is een gepatenteerd zoolsysteem met drie dichtheden voor een hoog niveau van comfort, schokabsorptie en energieteruggave. Het systeem gebruikt PORON® als energie-absorberende kussens onder de drukpunten van de voet om de gebruiker een superieur gevoel van comfort te bieden. PORON® wordt ook gebruikt in sportschoenen voor eenzelfde comfort en schokabsorptie. Alle veiligheidsschoenen van Steel Blue zijn individueel getest en gecertificeerd volgens de belangrijke internationale veiligheidsstandaarden.

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je deze fantastische schoenen testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Steel Blue werkschoenen. Geef uiteraard ook je maat aan en onder welke omstandigheden je de schoenen wilt testen.

BouwTotaal