Volandis Deskundigendag 2021

Artikel delen

Wat zijn de essentiële ingrediënten om gezond en gemotiveerd je pensioen te halen? De pandemie heeft in elk geval niet bijgedragen aan een gezondere leefstijl van werknemers. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om hun mensen op een positieve wijze naar een gezonde leefstijl toe te laten bewegen. PAGO-data laten zien dat vakmensen in de Bouw & Infra de eigen gezondheid hoger waarderen bij een gezonde leefstijl. Fysiek zwaar werk versterkt het effect. Leefstijl is één van de thema’s op de Deskundigendag 2021 van Volandis op 18 november 2021.

Lezing tijdens Volandis Deskundigendag 2019 over kleurgebruik in de bouw.

Naast het thema Leefstijl, komen ook de volgende onderwerpen aan bod:

  • PFAS – Wat zijn de risico’s voor de grondwerker?
  • Fysieke belasting – Hoe top werk jij?
  • OSAS, daar word je moe van
  • Over Digitaal Skills Paspoort en het positieve leereffect

Hoe speel je hier vanuit jouw rol als (arbo)professional op in? Laat je door collega-deskundigen inspireren, informeren en kom netwerken op de Volandis Deskundigendag. Deze vindt plaats op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Volandis gaat er vanuit dat dit lukt met de huidige coronamaatregelen. Als alternatief kan, net als vorig jaar, de dag online worden georganiseerd. Eén ding is zeker: op 18 november vindt de Volandis Deskundigendag plaats. Zet het alvast in je agenda.

Informatie: ga naar www.volandis.nl