Nieten met de handtackers van Union!

Artikel delen

Het gebruik van handtackers maakt het eenvoudig om materialen te bevestigen en zijn de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan klussen. Zo kun je eenvoudig folie vast nieten maar zijn de tackers ook zeer geschikt voor het bevestigen van isolatiemateriaal tot aan vloerbekleding.

handtacker

De Union TR-MW14 combi

De Union TR-MW14 combi is een handtacker die geschikt is voor het snel en vakkundig vastschieten van folie, isolatie, vloerbedekking. De handtacker beschikt over een achterlader waardoor het magazijn snel aangevuld kan worden tijdens het werken. De Union TR-MW14 combi schiet MW-nieten van 6-8mm, 10, 12 & 14mm en de J-brads tot 10mm.

De Union TR-VX10 combi (EW-32-2)

De Union TR-VX10 combi is een handtacker die geschikt is voor het vastschieten van folie, isolatie en vloerbedekking. Het is een compacte handtacker die met één hand eenvoudig te bedienen is. De Union TR-VX10 combi schiet VX-nieten van 6-8mm, 10 mm en de J-brads tot 10 mm.

De Union 9-f9-pf-9-s19 (EW11)

De Union 9-f9-pf-9-s19 is een hamertacker die door zijn slagkracht geschikt is om snel en vakkundig (DPC) folie, isolatie en EPDM te bevestigen. Door het ergonomische rubberen handvat ligt de hamertacker fijn in de hand waardoor je eenvoudig kunt doorwerken. De Union 9-f9-pf-9-s19 schiet MW-nieten van 6-8mm, 10mm en de J-brads tot 10mm.

Wil je meer weten over de Union handtackers of ben je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klus? Kijk dan op de website.

Hemmink
www.hemmink.nl