Maak nu kans op een bouwradio!

Artikel delen

Van 18 tot 29 maart heeft Ytong een unieke winactie: Sing-a-long met Ytong! Bij aankoop van een pallet Ytong bouwblokken maak je kans op een bouwradio. Dat doe je door je aankoopbewijs te uploaden op winnenmetytong.nl.

Ytong cellenbetonblokken zijn al meer dan vijf decennia een betrouwbare keuze in de bouw. Ze combineren bewezen kwaliteit met moderne bouweisen. De blokken staan bekend om hun lichte gewicht, hoge isolatiewaarde en brandveiligheid. Ze bieden een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uiteenlopende bouwprojecten.

ytong

Voordelen van Ytong cellenbetonblokken

De Ytong cellenbeton blokken zijn vervaardigd van hoogwaardig, homogeen en steenachtig bouwmateriaal dat geeen vezels of andere niet-steenachtige materialen bevat. Hierdoor is het ongevoelig voor vocht en vorst, en daarom prima toe te passen als buitenwand of in natte ruimten. Bovendien is het onbrandbaar en brandwerend volgens de hoogste Europese brandklasse A1. Doordat de blokken van natuurlijk materiaal zijn gemaakt, zijn ze ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Daarnaast leidt het gemak en de snelheid waarmee Ytong blokken verwerkt kunnen worden tot aanzienlijke kostenbesparingen. De combinatie van lange levensduur, lage onderhoudskosten, en energiebesparing maakt Ytong een economisch verstandige keuze. De blokken bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, essentieel voor budgetbewuste projecten. De Ytong cellenbetonblokken staan bekend om hun uitzonderlijke materiaaleigenschappen die ze bijzonder geschikt maken voor een breed scala aan bouwtoepassingen.

Toepassingsgebieden

Ytong blokken zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie, van woonhuizen tot commerciële gebouwen. De isolerende eigenschappen maken ze bijzonder geschikt voor energie-efficiënte projecten, terwijl de eenvoud van installatie zorgt voor snelle voortgang op de bouwplaats.

Materiaaleigenschappen

Ytong blokken zijn licht van gewicht, wat de fysieke belasting tijdens de bouw vermindert en zorgt voor eenvoudig transport en snelle montage. De luchtige structuur biedt uitstekende thermische isolatie, wat bijdraagt aan energie-efficiënte gebouwen en een lagere energierekening. Daarnaast zijn de blokken geluidsisolerend en vochtregulerend, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat. Het assortiment van Ytong is breed en omvat diverse afmetingen en dichtheden, bedoeld voor verschillende toepassingen, van dragende muren tot isolerende scheidingswanden.

Verwerkbaarheid

Een van de grootste voordelen van Ytong blokken is hun eenvoud in verwerking. Ze kunnen gemakkelijk op maat worden gezaagd met standaard gereedschap, en eenvoudig verwerkt met kant-en-klare lijmmortel. Dit zorgt voor een strakke en stevige constructie met minimale koudebruggen. Bovendien is door de maatvastheid en rechtheid van de blokken het afwerken eenvoudiger en sneller.

De combinatie van deze eigenschappen maakt Ytong een aantrekkelijke optie voor duurzame, kosteneffectieve en efficiënte bouwprojecten. Door te kiezen voor Ytong, kiest u voor een materiaal met een bewezen staat van dienst, dat bijdraagt aan de bouw van comfortabele, veilige en energiezuinige gebouwen of bouwdelen. Voor meer informatie over hoe Ytong uw volgende project kan ondersteunen, bezoek dan de website.

Xella
www.xella.nl