Verkoopleider Duco nieuwe voorzitter Natuvent

Artikel delen

Richard Geraerts, verkoopleider in Nederland voor Duco Ventilation & Sun Control, is sinds 1 januari 2012 voorzitter van Natuvent. Hij zal, samen met de andere leden van de Stichting Natuvent, het systeem  C verder profileren als de enige gezonde manier van ventileren.

De stichting geeft als onderdeel van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) voorlichting over de juiste toepassing en omgang van natuurlijke ventilatiesystemen in zowel woningen als gebouwen. Geraerts: ‘Als voorzitter en afgevaardigde van Natuvent binnen de VLA is het mijn bedoeling om te kijken hoe we met onze stichting een meer dominante positie kunnen gaan bekleden in de ventilatiewereld. Energiezuinigheid is belangrijk, maar niet ten koste van de bewoners. Toevoer van verse lucht via de gevel is de kortste weg en staat garant voor een gezonde ventilatie.’

De verkoopleider zal het nodige gewicht in de schaal werpen om systeem C verder op de kaart te zetten als enige alternatief voor gezond ventileren: ‘We moeten onderling binnen Natuvent onze krachten en kennis bundelen, iets wat in het verleden nog te weinig gebeurd is. Als voorzitter wil ik hier dan ook voorop lopen en optreden als het verlengstuk tussen de VLA en ISSO. Voor de leveranciers van systeem C is dit alvast een belangrijke stap voorwaarts.’