Innovatieve trappen, ladders en rolsteigers

Artikel delen

Altrex presenteert op Bouw Compleet Gorinchem diverse innovaties, zoals een unieke combinatie van trap en werkbank, een nieuwe veiligere opbouwmethode voor rolsteigers en een telescopische ladder. Tijdens de Bouw Compleet dagen worden de Altrex innovaties uitgebreid gepresenteerd en gedemonstreerd.

Unieke combinatie trap en werkbank
Wat als je een trap nodig hebt om werkzaamheden aan wand of plafond uit te voeren en ook nog een houten plaat en pvc buis moet zagen? Dan biedt de nieuwe Altrex X-Pro een ideale oplossing. De X-Pro is een combi van trap en werkbank. Door deze multifunctionele trap uit te klappen en de unieke beugel uit te vouwen ontstaat een werkbank, zowel staand als liggend. Dankzij de V-vorm van de houders ontstaat een ideale zaagbok.

Veiligere opbouwmethode rolsteigers
Met de nieuwe Safe-Quick® GuardRail rolsteigers realiseert Altrex een nieuwe veiligere opbouwmethode. Deze steigers zijn nog veiliger, nog sneller en gemakkelijker op te bouwen en ook gevelvrij toe te passen. Vóór het betreden van het platform is altijd rondom bescherming aanwezig, ook tijdens de opbouw. Met de Safe-Quick® GuardRail worden veel schoren vervangen, waardoor er minder onderdelen nodig zijn.

Telescopische ladder
De nieuwe Tele-ProMatic® is de eerste professionele telescopische ladder met geïntegreerde muurafhouder met toolbag. Deze telescopische ladder is automatisch inschuifbaar (eenhandsbediening) en heeft extra diepe, afgeronde sporten voor langdurig stacomfort. In de toolbag kan 5 kg inhoud (gereedschap) mee omhoog worden geschoven. Met de los verkrijgbare backpack trolley (met wielen) kan de ladder compact worden meegenomen. Een handig product voor de professional die op locatie werkzaamheden moet verrichten, zoals inspectie, reparatie en onderhoud.

Altrex
www.altrex.nl
Standnr. 154