Zes nieuwe boorhamers

Artikel delen

Hitachi Power Tools introduceert zes nieuwe boorhamers met SDS-plus gereedschap opname. De Hitachi hamers kenmerken zich door specifieke technische eigenschappen, zoals capaciteit, snelheid en motorvermogen. Ook is sprake van goede ergonomische eigenschappen, zoals trillingabsorptie en het geringe gewicht in verhouding tot de daadkracht.

Twee van de zes nieuwe boorhamers zijn de DH24PG (730W) en DH26PB (830W). Beide zijn zeer duurzaam en hebben twee standen; boorhamer en boren en met een zeer hoge boorsnelheid. Deze boorhamers zijn ook verkrijgbaar met drie standen. Er is dan sprake van een extra hakstand bij de modellen DH24PH en DH26PC.
Het model DH28PBY (850 W) heeft naast de eerdergenoemde aspecten ook nog eens het Hitachi UVP, laag vibratie systeem. Dus het is zeer comfortabel werken met dit model met twee standen. Dit model is uiteraard ook leverbaar met een extra hakstand, bij type DH28PCY.
Deze krachtige hamers zijn uitgerust met een ergonomisch gevormd, zacht zijhandvat dat 360° verstelbaar is. De machines worden door Hitachi geleverd in een kunststof koffer, met een handgreep en een diepteaanslag.

Hitachi Power Tools Netherlands BV, Nieuwegein, (030) 60 84 050, www.hitachi-powertools.nl