Haakse slijpmachines met herstart beveiliging

Artikel delen

Nieuw in het Hitachi assortiment: een 4-tal haakse slijpers met herstartbeveiliging. Hiermee wordt wederom aan de veiligheid van de gebruiker gedacht.

De nieuwe modellen zijn de G18 en 23 UDY (2.600W), G23MRUA (2.500W) en model G23SWU (2.200W). Naast de verhoogde veiligheid zijn de G18 en 23 UDY uitgevoerd met ‘UVP’. Dit is het door Hitachi ontwikkelde systeem dat voor een laag vibratieniveau zorgt. Dus brengen deze machines een hoog werkcomfort met zich mee. Alle modellen hebben aanloopstroombegrenzing en een zeer vlakke kop. Tevens hebben ze een duurzame constructie tegen overbelasting. In Hitachi’s najaars/winter actiefolder treft u deze producten voordelig geprijsd aan.

Hitachi Power Tools Netherlands BV, Nieuwegein, (030) 60 84 050, www.hitachi-powertools.nl