Bouwlokalen start weer : Luchtdichtbouwen

Artikel delen

Luchtdicht bouwen
Luchtdicht bouwen wordt steeds belangrijker. De voornaamste redenen: energiebesparing, een beter comfort , het voorkomen van vochtproblemen, brandveiligheid en geluidwering. Maar in de praktijk blijkt luchtdicht bouwen nog niet zo eenvoudig, mede daarom krijgen aannemers te maken met steeds strengere controles. Hoe zorgt u ervoor dat uw renovatie- of nieuwbouwproject voldoet aan de eisen van deze tijd?
 
Wat komt er aan bod?
We starten met de theorie: wat is luchtdicht bouwen? Welke eisen zijn er? Hoe realiseert u een goede luchtdichtheid? En hoe meet je de luchtdoorlatendheid? Vervolgens deelt een spreker zijn praktijkervaringen. Zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande bouw komen aan bod.
 
Gezocht: ambitieuze bouwprojecten
Werkt u aan een vernieuwend project in combinatie met duurzaam bouwen? Dan komt uw project wellicht in aanmerking voor ondersteuning door de SBRCURnet Kennispartner. Meer weten? Kom dan zeker naar deze BouwLokalenserie!

Zie ook de website : www.bouwlokalen.nl

 
26 maart 2014 Doetinchem
27 maart 2014 Bergen op Zoom
1 april 2014         Heerhugowaard
2 april 2014         Nuth
3 april 2014         Amersfoort
8 april 2014         Drachten
9 april 2014         Den Haag
16 april 2014 Veldhoven
17 april 2014 Ruinen
22 april 2014 Hardinxveld-Giessendam