Tien jaar BouwTotaal!

Artikel delen

In mei 2004 verscheen de eerste BouwTotaal. Dat betekent dat we deze maand tien jaar bestaan! Redactie en uitgever zijn er trots op dat het blad in tien jaar is uitgegroeid tot een toonaangevend blad in de bouwsector. Ook in de afgelopen crisisjaren bleek BouwTotaal voor zowel lezers als adverteerders een belangrijke bron voor kennisdeling.

BouwTotaal staat niet stil! Sinds vorig jaar besteden we ruim aandacht aan Slimbouwen, in samenwerking met de Stichting Slimbouwen. En samen met het Platform Leven in Tuinen kunt u iedere uitgave genieten van vreemde bouwsels op mini-formaat: vooral bedoeld om u aan het denken te zetten over functioneel ruimtegebruik. Dit jaar is de samenwerking aangegaan met kenniscentrum SBRCURnet. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de rubriek ‘Praktijkoplossingen’ waarin u praktische uitvoeringstips krijgt aangereikt op talrijke gebieden. Daarnaast vond in samenwerking met SBRCURNet op 13 mei de eerste online webinar plaats. Deze ging over luchtdicht bouwen. De webinar bleek direct een groot succes, mede ook door een groot aantal bezoekers. Er zullen dan ook nog meerdere webinars volgen!
Vaste partners zijn verder al jaren Casadata en het Nederlands Bouwkosten Instituut op het gebied van bouwkosten, Bureau voor Bouwpathologie op het gebied van bouwgebreken en Alfa Accountants en Adviseurs op het gebied van fiscaliteiten en personeel. Daarnaast zijn er nog de diverse bouwkundig journalisten die regelmatig hun lezenswaardige bijdragen leveren. Niet in de laatste plaats is dank verschuldigd aan de vele trouwe adverteerders die de verschijning van dit blad tien jaar lang hebben mogelijk gemaakt. En wat ons betreft plakken we er nog tien succesvolle jaren aan vast!

Nederlandse HandelsUitgaven