Gratis professioneel Bosch gereedschap testen

Artikel delen

Onder de slogan 1000 Tools – 1000 Testers biedt Bosch in samenwerking met BouwTotaal u de kans om de nieuwste  producten in de blauwe serie van het Duitse topmerk gratis te testen. Professionals kunnen zich kandidaat stellen om gereedschap te testen via bosch.nl@grayling.com. De reacties van de deelnemers worden tevens met foto’s of video’s op de website gepubliceerd.

‘We weten dat professionals bij elektrische gereedschappen vooral op hun eigen oordeel of het advies van een collega vertrouwen’, aldus Mark Bressers, Country Manager Benelux Bosch Blauw. ‘Met 1.000 Tools – 1.000 Testers faciliteren we een platform waarop vakmannen zich voor een onafhankelijke test kandidaat kunnen stellen en van de praktijkervaringen van andere vakmannen kunnen profiteren.’
Voor de eerste test in BouwTotaal is het mogelijk om de Bosch accu boorhamer GBH 36 V-LI te testen. De machine is even krachtig als een machine op netstroom: 220 boorgaten met slechts één acculading, optimaal voor buitenshuis en heeft drie functies: boren, hameren, beitelen. Dankzij innovatieve COOLPack accu’s zorgen voor een optimale warmteafstraling en verlengen hiermee de levensduur tot 100%.
Ook de GBH 8-45 D is beschikbaar voor een grondige test. Deze heeft een vermogen van 1.500 watt en 12,5 joule bij individuele slagsterkte. Daarnaast is de machine uitgerust met automatische schakelvergrendeling en een overbelastingskoppeling.

Bosch voorziet nu ook accuschroefboormachines en accuklopboorschroevendraaiers van de 14,4 en 18 voltklasse met borstelloze EC-motoren. Ze zijn bijzonder krachtige toestellen die over een lange acculooptijd beschikken. Dankzij de EC-technologie zijn ze flink wat duurzamer en gaan ze dubbel zo lang mee dan toestellen zonder EC-motoren. Test nu de Bosch GSB 18 V-EC  accuklopboorschroevendraaier.

Wil jij meedoen? Mail naar bosch.nl@grayling.com en geef je op om tester te woorden van de nieuwe generatie Bosch producten.