Stijlvol doucheplezier met een goed geweten

Artikel delen

Een bijzonder douchesysteem dat design en douchecomfort combineert met een laag water- en energieverbruik. Dat is HansaForsenses van Hansa. Het betreft een onderdeel van het nieuwe assortiment HansaSensetion mengkranen.
 
HansaForsenses maakt van de dagelijkse douche een wellnessbelevenis. Het douchesysteem biedt een royale hydra hoofddouche met een diameter van 238 millimeter en een handdouche met massagefunctie. De hydra hoofddouche biedt het genot van een extra brede douchestraal, zacht als een lentebui.
Een bijzonder kenmerk van het douchesysteem is de combinatie van groot douchecomfort met een laag waterverbruik. De slimme Tiptronik-knop geeft met gekleurde lichtring rondom de bedieningsknop een ideale douchetijd aan; groen staat voor milieubewust, rood voor een hoog verbruik. Deze knop werkt tegelijk als regelaar voor de waterhoeveelheid. Met een druk op de knop wordt de stroom van het douchewater gestart voor een periode van 4 minuten, waarna de kraan automatisch afsluit. Dankzij deze functie wordt een verantwoord watergebruik gestimuleerd. De douche kan gedurende deze vier minuten op elk gewenst moment worden gestopt. Ook kan ervoor worden gekozen de douchetijd te verlengen.
De thermostaat van het douchesysteem regelt de watertemperatuur en biedt – dankzij de veiligheidsblokkering bij 38°C en de Thermo Cool functie – bescherming tegen verbranden. Het oppervlak van de thermostaat blijft altijd koel aanvoelen. De veiligheidsknop beschermt zelfs de allerkleinsten tegen een te hete waterstroom. Met de geïntegreerde omstelling kan comfortabel tussen hoofddouche en handdouche worden omgeschakeld.
Het design van de thermostaat, uitgevoerd in hoogglanzend wit met het uiterlijk van glas, past bij een eigentijdse stijl in de badkamer en zorgt voor een bijzonder accent. Dankzij de in de thermostaat geïntegreerde houder, zijn shampoo en andere badspullen altijd binnen handbereik. De bodemplaat van de geïntegreerde houder is uitneembaar voor eenvoudige reiniging.
 
Hansa Nederland BV, Nijkerk, (033) 246 34 63, www.hansa.com