Drie-dimensionale EPS-bekisting en nieuwe catalogus

Artikel delen

Hakron Nunspeet B.V., toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, presenteert tijdens de BouwBeurs EPS-bekistingen die in elke drie-dimensionale vorm toepasbaar zijn. Verder is het voegenbandpakket uitgebreid en wordt een nieuwe productcatalogus gepresenteerd. Deze documentatie is met 328 pagina’s dikker dan ooit en geeft een actueel overzicht van producten, diensten en aanvullende informatie.
 
De nieuwe EPS-bekistingen bieden vrijheid in ontwerp, snellere verwerking in toepassing en kostenbesparing op arbeid. Door de drie-dimensionale, ingewikkelde vorm van veel betonconstructies is vakmanschap vereist, iets wat steeds schaarser wordt. Ook is snelheid bij het bekisten van een betonconstructie vaak gewenst. Door toepassing van geavanceerde apparatuur bij het productieproces, zoals een 5-assige freesmachine met een werkbereiklengte van 10 meter, zijn zelfs de moeilijkste vormen eenvoudig te maken. Het contactvlak van de bekisting wordt voorzien van een Polyurea-laag (= kunststof beschermlaag). Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en is de bekisting eenvoudig te lossen. De EPS-bekisting kan eventueel voorzien worden van een houten steunconstructie die opgenomen wordt in het EPS.
 
Uitbreiding voegenbandenpakket
Hakron heeft verder haar pakket voegenbanden flink uitgebreid. Zowel in Nederland als België is de vertegenwoordiging van Trelleborg-producten voor het segment ‘Cut and Cover Tunnel’ verkregen. Trelleborg Ridderkerk B.V. is een wereldwijd actieve producent van rubber-dilatatieprofielen. Met de ondersteuning vanuit de engineersafdeling van Trelleborg, draagt Hakron zorg voor de advisering, verkoop en on-site begeleiding van primaire en secundaire waterdichtingsproducten zoals Waterstops (binnenliggende-, buitenliggende- en klemvoegenbanden), ACME- en VA-profielen. Hakron ontzorgt ook bij het aanbrengen: het vulkaniseren van rubber-voegprofielen kan worden uitgevoerd door dochteronderneming Innofix.
 
Nieuwe catalogus
In catalogus 15 treft u veel innovaties aan en introducties van de eerder genoemde nieuwe producten. De nieuwe catalogus wordt op donderdagavond 12 februari tussen 18.30 en 20.00 uur officieel en feestelijk gepresenteerd op de Hakron-stand.
 
De gratis catalogus is zowel off- als online beschikbaar. Een gedrukt exemplaar is per direct al aan te vragen via www.hakron.nl. Ook kunt u catalogus downloaden. Op de site treft u verder de altijd actuele online-catalogus; deze wordt regelmatig geactualiseerd.
 
Hakron Nunspeet B.V.
www.hakron.nl
Waar: BouwBeurs, Hal 8, A.041